Behovet av automatiserad informationsklassificering ökar explosionsartat.

Samtidigt som tillsynsmyndigheterna omvandlar hotet om GDPR-viten till löften gör ökningen av cyberattacker det uppenbart att informationskontroll är en förutsättning för att både undvika och hantera attacker.

Aigine förbereder sig för sin tillväxtresa och välkomnar sin nya styrelse.

Petter Tiger, Styrelseordförande
Petter har stor erfarenhet av styrelsearbete i noterade bolag och är VD för Lantero AB som erbjuder visseblåsarsystem med utredningsstöd från ledande, oberoende advokater. Petter har ett förlutet inom kommunikation och har bland annat varit presschef för SCA.

Jes Kongsmark
Jes är MD för Arrow ECS Sweden och bär med sig mångårig erfarenhet av kanalaffärer och enterprise sales. I Jes får Aigine tillgång till en djup förståelse för drivkrafter och framgångsfaktorer i ett blomstrande ekosystem.

Ulrika Jägare
Ulrika är Head of AI/ML Strategy Execution på Ericsson AB och en erkänd thought leader inom Artificiell Intelligens. Ulrika är även en uppskattad föreläsare och mångfaldigt publicerad författare inom data science och AI. Ulrika ger Aigine både djup kunskap inom AI och en förståelse för köparen och deras interna utmaningar.

Christopher Fägerskiöld
Christopher är partner på Livingstone och ett välkänt ansikte inom investment banking. Han har bland annat lett KPMGs Corporate Finance avdelning efter en tid hos Deloitte. I Christopher får Aigine en erkänd kompetens inom värdebyggande och finansiering.

Karl-Oskar Brännström, VD
Karl-Oskar är jurist med lång erfarenhet av bolagsbyggande inom IT. Karl-Oskars långa erfarenhet av dataskydd, processutveckling och kommersialisering lägger grunden för Aigines avstamp mot global expansion.

Varmt välkomna!